Highslide for Wordpress Plugin

Colour of Cinnamon

за нещата от живота и страстта да готвиш
BulgarianEnglishSpanish

Кухня Soul Kitchen в нови есенни цветове

Нали знаете колко обичам да готвя? 🙂

 

 

Съвсем наскоро, ние от кухня Soul Kitchen, отново сложихме престилките и навихме ръкави, за да правим онова, което ни носи най-голяма радост и удовлетворение.

След дългата почивка през лятото, вече заредени с нови сили и енергия, приветстваме есента с всичко, което Земята благородно ни предоставя.

 

 

За храната оставаме верни на утвърдените наши принципи за здравословни, вегетариански ястия – такива, в които нашият екип вярва и се старае да дава най-доброто от себе си.

 

 

Кълновете си правим сами, а всичко останало се приготвя на ръка непосредствено преди да замине по своя път до най-различни точки от град София. За момента можем да предложим комплект от 4 вида менюта, които се доставят на обяд и са различни всеки делничен ден.

 

 

Както и преди, много бихме искали да подпомагаме местни български производители на зеленчуци, подправки и плодове, и затова използваме максимално точно такива продукти. Стараем се да приготвяме храната си с биологично сертифицирани зеленчуци и/или продукти от екологично чисти райони. Също така е важно да употребяваме сезонна продукция, доколкото това е възможно.

 

 

Голяма част от храната ни не преминава термична обработка или се готви по щадящи методи в качествени кухненски уреди. Затова и решихме, предложенията, които измисляме, да включват предимно сурови продукти и едно готвено ястие. За повече информация, ще се радваме да дадем подробности и на страницата ни във facebook: http://www.facebook.com/SoulKitchenFood

 

 

И нещо сладко за десерт 🙂 – суров чиа крем с фурми и ароматна канела.

 

 

Благодарим Ви!

 


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design