Highslide for Wordpress Plugin
BulgarianEnglishSpanish

С добро от Доброхран

 

Ако се чудите за какво става въпрос в това странно заглавие, то веднага обяснявам, че Доброхран е един уникален по замисъла си проект за домашна кухня, приготвена индивидуално и с чисти, натурални продукти. Менюто е апетитно и разнообразно и бих добавила с уникални по рода си предложения като суровоядски крекери без брашно, сушени у дома до 40 градуса. Други интересни предложения са традиционните баници, домашен хляб с билки и зеленчуци, и не чак толкова традиционните сурови блатове за пица, с които можете да сътворите домашна здравословна пица или направо да си поръчате готова с доматен сос, зеленчуци и бразилски орех.

Споделям продуктите на Доброхран, защото смятам, че усилията на авторите за чиста, здравословна храна, трябва да получат гласност за повече хора, които търсят този начин на живот. А всички знаем, че в океана от силно индустриализирана, масова, пълна с химия и съмнителни съставки храна, подобни инициативи са същински оазис и глътка чист въздух. Особено за работещия и зает човек в големия град.

На снимката съм си поръчала три вида сурови и ароматни крекери. Горе вляво крекери с лимец и лук. Горе вдясно крекери с домат и целина.  И най-отдолу крекери с нахут и ленено семе.

За поръчки и информация: тук.


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design