Highslide for Wordpress Plugin
BulgarianEnglishSpanish

ПРИЯТЕЛИ НА ЧЕТИРИ КРАКА

Здравейте,

Днес публикувам информация за една благородна и хуманна инициатива, която се случва за пръв път на територията на България. Желая им успех!

 

 

Те са сдружение с нестопанска цел “ Приятели на четири крака“.
Създатели са на първия в България център за животни, пострадали от човешко насилие, регистриран с решение N 6484 от 15.09’2006г. на Варненския Окръжен Съд.
Те приютяват малтретирани и бити животни и възпитават децата на любов към тях. Чрез драматичната съдба на всяко едно от техните животни ги учат на съчувствие и милосърдие като по този начин се надяват да ги предпазят от жестокостта и насилието на нашия свят.
Имат за цел да покажат, че и в България набира ход едно ново, хуманно отношение към животните като живи същества с права и достойнство, които заедно с нас участват в хармонията на живота.
В момента в тяхната „необикновена“ ферма съжителстват двадесет и две животни, между които коне, магарета, кози и др. Ще Ви запознаят с някои от тях, с тяхната съдба и Ви канят да станете част от техния свят.
Отворени са към идеи, съмишленици, морална и финансова подкрепа.
Станете техни приятели и ще се включите заедно с тях в глобалната инициатива срещу жестокостта и насилието във всичките им форми!

За тези от Вас, които имат възможност и желание да помогнат за оцеляването на тази кауза отдолу публикуваме банковата сметка на сдружението. Благодарим Ви предварително!!

Банкова сметка на сдружението (ПроКредит Банк):

ProCredit Bank

Sofia, Bul.“Todor Alexandrov“ 26

SWIFT code: PRCBBGSF

IBAN: BG 50 PRCB 9230 1013 2253 13

SNC „Priateli na chetiri kraka“

(NGO „Four Legged Friends“)

IBAN в EUR: BG 91 PRCB 9230 1413 2253 18

Varna, Bulgaria

 

 

Приятели на четири крака, заедно с доброволци от цялата страна, стартираха кампания за дарение на средства. Нужни са места, за да поставим нашите касички за дарения. В страницата във facebook ще публикуваме техни снимки и адреси. Разпитайте във фризьорския салон, който посещавате, ако имате магазин, пишете ни, студио или клуб на ваши познати, университет, МОЛ… всяко място, през което минават голям брой хора би било подходящо. Благодарим Ви за съдействието и желанието за помощ. Фермата е на ръба и няма голям шанс за оцеляване. Можем да успеем само заедно!

 

 

Вече няколко магазини и ресторанта в София и Варна се съгласиха да поставят доброволно изработените касички за събиране на средства.

 

 

Разгледайте и останалите места, които се съгласиха да помогнат на инициативата като посетите албума Касички за дарения във facebook.

За повече информация моля пишете на адрес: animalshelter@mail.bg


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design