Highslide for Wordpress Plugin

Colour of Cinnamon

за нещата от живота и страстта да готвиш
BulgarianEnglishSpanish

КУЛИНАРНА СРЕЩА „ЖИВА ХРАНА“ 09.06.2012

 

 

Кулинарни курсове Chef за кеф (http://www.chefzakef.com/) и кухня Soul Kitchen (http://soul-kitchen.bg/) организират съвместен курс по готварство на 09 юни (събота). Събитието ще се проведе под темата „Жива храна“ и ще предложи на посетителите си животворни пролетни ястия от репертоара на суровата кухня.

Във времето на прииждащото лято пазарите са богато отрупани с пресни плодове, свежи зеленчуци и ароматни зелени подправки. Така и природата ни дарява с изобилните си плодове в топлите месеци на годината, така че ние вярваме в едно простичко разбиране в начините на здравословно хранене – живата храна носи живот.

 

 

Курсът ще покаже на посетителите си по три вида предястия и салати, съставени от напълно сурови, растителни продукти. Ще се запознаете с домашното покълване на различни видове ядки и семена. Ще опитате няколко вида различни дресинги за салата, които комбинират умело солените, сладките и пикантните вкусове. Ще научите за няколко вида свежи и сурови предястия, без употребата на глутен, рафинирани масла, млечни и яйчени продукти.

Chef за кеф и кухня Soul Kitchen ще се протегнат до градината, за да покажат част от своите разбирания на понятието „Жива Храна“.

 

 

Предвиждат се две групи за курса, първата от 11:00 до 14:00 часа, а втората – от 16:00 до 19:00 часа.
Минималната бройка е 6 човека, а максималната – 10.
При липса на минимална бройка за двата курса се провежда един със записалите се желаещи.
Цената е 25 лв. Записванията са с предварително заплащане, което става на място, след обаждане на тел. 0888 95 55 00.

 

*Забележка:

Снимките са от лична колекция като пример за сурови растителни ястия и не отговарят на реалните рецепти, които ще се разработват на курса. За повече информация моля посетете страницата на събитието във facebook: http://www.facebook.com/events/328517017216446/


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design