Highslide for Wordpress Plugin
BulgarianEnglishSpanish

Изкуство на колела

Здравейте, приятели!

Покрай новата работа в кухнята на Soul Kitchen не ми остана много време и енергия да пиша тук. Факт е, че преживяхме температурните рекорди като няколко дена подред изобщо градусите не се вдигнаха над нулата. Много пъти съм писала, че изобщо не обичам студа и всичките тези дрехи според мен основно пречат 🙂 Затова мислите ми са основно насочени към меката пролет или горещото лято.

Днес реших да споделя малко снимки от едно изминало събитие, което бе организирано от предишната ми работа. Бързам да кажа, че нищо не разбирам от автомобили, тунинговане, технически специфики и подобни шофьорски атрибути, но пък човек е хубаво от време на време да сменя малко обкръжението си, за да разширим всички кръгозора си.

 

 

Въпросното събитие се нарича Tuning Show и събира автомобилни ентусиасти от цялата страна. Обикновено се провежда на писта и всички собственици на тунинговани или ретро автомобили могат да покажат творчеството във колите си.

 

 

Е, аз лично трудно бих нарекла номера с летящите врати точно изкуство, но бях приятно изненадана да видя рисунка върху капака на кола. Изисква се доста прецизност, съсредоточеност и със сигурност голяма степен талант. Явно хората имат съвсем различни представи за естетика и красота, но и затова светът е шарен 🙂

 

 

Традиционно голям интерес предизвикаха ретро автомобилите и моторите, като си личи, че собствениците им изобщо не се скъпят за поддръжка и блестящ външен вид. А за толкова непосветени по темата зрители като мен останаха единствено снимките.

 

 

И едно доста интересно решение за мечешкия автомобил.

 

 

Беше една приятна и различна разходка, за човек е винаги добре да научи нещо ново и да се запознае с различни гледни точки от каквото и да е естество за изкуство, култура, кулинария, пък било и автомобилизъм.

 

 

 


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design