Highslide for Wordpress Plugin

Colour of Cinnamon

за нещата от живота и страстта да готвиш
BulgarianEnglishSpanish

Една различна идея за почивка на море

Радвам се, когато научавам, че алтернативните начини за лечение и почивка намират все по-широко приложение сред все по-голям кръг от хора. Ще си призная, че имам доста ниско мнение за повечето така наречени черноморски курорти. Отдавна не ги посещавам заради кича по заведенията, миризмата на кебапчета и пържена риба, чалгата, пиянските истории по дискотеките, лошото обслужване и.. липсата на нормална, човешка храна в една голяма част от така наречените ресторанти.

Не искам с това си изказване да засегна никого, който е решил да посещава такива места или пък да разработва подобен бизнес, но поне лично за себе си, а и за близките ми хора, подобна картинка въобще не се вписва в представите ми за почивка на море! Ето защо съм радостна, че наскоро се запознах с една дълго очаквана и вече реализирана идея – цялостно и балансирано лечение на брега на морето, което нежно разказва за здравословния начин на живот, в съчетание с йога практики, вегетарианска сезонна кухня, дихателни упражнения, обучение по детоксикация, суровоядство и още много….

Мястото е център Vita Mores, намира се в курортното селище Свети Влас и все още не съм имала удоволствието да го посетя, но приканвам всички, които имат възможност да присъстват на откриването му на 25.05. да го направят, за да разкажат после и на нас, които са все още толкова далеч от морето 🙂

 

 

За повече информация моля посетете: http://vitamores.com/


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design