Highslide for Wordpress Plugin

Colour of Cinnamon

за нещата от живота и страстта да готвиш
BulgarianEnglishSpanish

Доза свежест всеки ден

 

˜ С удоволствие представям електронната книга Daily Raw от Надя Петрова като идея за един нетрадиционен, здравословен коледен или новогодишен подарък. ˜

Тази книга е написана за хора, които обичат храната и искат да бъдат здрави. Специалистът по холистична нутрициология Надя използва изцяло натурални съставки, като ги съчетава по лесен начин за да приготви вкусни и задоволяващи ястия. Всяка рецепта е опростена, за да намали времето за приготвяне, но съдържа и нотка гурме отношение, за да направи ястието красиво и стилно.

Книгата е написана за да ви помогне да прибавите повече сурови храни към ежедневния ви живот, както и да направи прехода към един по-здравословен начин на живот по-плавен и мек.

Daily Raw е предназначена единствено за електронно четене и може да бъде закупена от тук. Повече информация за доставката можете да намерите и тук.

А аз благодаря на Надя за вдъхновението и старанието, с които прави живота на всички ни малко по-цветен, по-нежен и определено доста по-свеж с прекрасните идеи и препоръки, които намираме в новата ѝ книга, както и на страниците на Nature Insider.

Весели празници и бъдете  здрави!


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design