Highslide for Wordpress Plugin

Colour of Cinnamon

за нещата от живота и страстта да готвиш
BulgarianEnglishSpanish

Боровинково утро

 

Добро утро!

 

1291968_10200381332521632_1100772283_n

 

 

Навън е хладно, но напоследък имам причина отново да привикна с ранното ставане и не е лошо човек да отдели малко време за разсънване вкъщи и някаква лека и лесна закуска. Както повечето от вас вероятно знаят, на път е да се сбъдне една дългоочаквана от мен (и не само от мен) мечта – да отворим нашето шарено и вкусно soul kitchen ресторантче; мечта на група кулинарни ентусиасти и професионалисти, която много скоро ще се разкрие от нас пред белия свят 😉 Информация и подробности около проекта – много, много скоро 🙂

Но да се върна към закуската. Обикновено нямам времето, а и желанието, за сложни и отнемащи време неща преди дълъг ден по задачки навън, затова най-лесното и бързо нещо, което мога да си направя е чисто и просто за две минути – смути.

Разбира се.. снимах си смутито и вече не помня какво имаше вътре 😀 Основните участници обаче са банан и пресни сини боровинки, в случая пакет купен от голям магазин, но ако имате на разположение пресни горски плодове – още по-добре.

Разбъркваме в шейкър каната:

  • зрели меки банани (на точки)
  • пресни сини или червени боровинки
  • веган мляко по избор (оризово, соево или ядково)
  • няколко стръка магданоз
  • мака на прах (по желание)

 

Разбийте всичко за около минута и при необходимост добавете още малко вода или ябълков сок.

Успешен ден!

 

1082079_10200381322961393_798362767_n

 


Още публикации:

 

Няма коментари

...

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design