Highslide for Wordpress Plugin
BulgarianEnglishSpanish

За целта на този сайт

 

 Живеем в най-голямата децентрализация на информация вероятно изобщо откакто съществува човешка култура. Навсякъде и по всякакъв начин ни казват как да живеем, как да говорим и да работим, какво да ядем и за какво да не си помисляме изобщо. Банално, но факт.

 Затова и не харесвам женски сайтове, казвам го откровено. Никога и никъде не съм твърдяла, че живеем или се храним здравословно. Целта на този сайт е доста по-различна. Не следвам някаква специална диета, не спазвам принципите на разделното хранене, оставям тялото си да реши дали иска сладко или солено, топло или студено.

 Преди около две години с моя приятел започнахме да се храним с изцяло растителна храна, като намалихме доста от предишно използваните продукти – много полуфабрикати, маргарин, тестени изделия, сладки изделия в лъскави опаковки. С времето много хора около нас питаха, къде от любопитство, къде от подигравка, какво изобщо ядем?! Не е ли трудно, скъпо..

 И така, започнах да снимам. Идеята на този сайт е проста – и тя е споделяне.

 Храната не е само въглехидрати или протеини, мазнини или фибри. Не се интересувам толкова от тези неща, макар да предпочитам качествените продукти, което е естествена реакция към едно добро цялостно усещане. По-важно е за мен само едно: отношението.


Още публикации:

 

2 коментара

  1. Радост

    Напълно подкрепям, чудесен начин за информиране – ненатрапчиво, красиво и не на последно място ВКУСНО 🙂 Успех!

  2. Диди

    Благодаря! Според мен полезното освен всичко трябва и да е вкусно 🙂

Leave a comment

Colour of Cinnamon - един сайт за пътешествия, нещата от живота и страстта да готвиш. © 2011 ~ 2013 Криейтив Комънс договор
Произведението Colour of Cinnamon създадено от Диана Хърлечанова ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Trayan Reo ~ web & graphics design